Fostul lider PSD Gorj și actual senator Florin Cârciumaru l-a atacat pe Facebook pe președintele Klaus Iohannis, pentru refuzul acestuia de a participa la o dezbatere televizată cu Viorica Dăncilă, înaintea alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie.

Oamenii din echipa lui Iohannis au spus că invitația la dezbatere, lansată de PSD, este o ”manevră” și că președintele ”a comunicat cu cetățenii”.

Cârciumaru crede că Iohannis a căpătat ”o fobie față de PSD, o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid”.

”Nu vine la dezbatere pentru că știe că nu are cum să câștige. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru ca asa este și mandatul sau. Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torționarilor comuniști”, a mai scris senatorul PSD Florin Cârciumaru.

”Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laș, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică”, mai scrie fostul lider al pesediștilor gorjeni.

Articolul precedentTânăr din Peștișani, acuzat că a corupt o minoră de 13 ani
Articolul următorUn pescar a fost salvat de pompierii gorjeni din mijlocul Jiului