Serviciul de Evidență a Persoanelor și Serviciul de Stare Civilă din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor din Târgu Jiu vor funcționa, începând de joi, după un program special, astfel încât, atât persoanele imunizate împotriva Covid-19, cât și cetățenii nevaccinați să nu întâmpine probleme în ceea ce privește eliberarea documentelor necesare.

Potrivit reprezentanților Primăriei Târgu Jiu, programul va fi următorul:

Serviciul de Evidență a Persoanelor va funcționa astfel:

Luni, Marți și Miercuri: 14:00-15:30– se vor elibera actele pentru persoanele vaccinate;  15:30 – 16:00- pentru nevaccinați.

Joi: 8:30- 12:00- pentru vaccinați; 12:00- 12:30- pentru nevaccinați.

Vineri: 12:30- 13:00- pentru nevaccinați; 13:00- 14:00 pentru vaccinați.

Pentru persoanele nevaccinate, eliberarea documentelor se va face într-un ghișeu special amenajat, în afara instituției.

Serviciul de Stare Civilă va funcționa după același program, însă, pentru cazurile urgente, cum ar fi cele de naștere sau deces, va fi amplasat un ghișeu în afara instituției, unde vor fi eliberate actele, mai spun reprezentanții Primăriei Craiova.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentLegea care obligă angajații să prezinte certificatul verde la locul de muncă, NU a fost adoptată în Senat
Articolul următorC(i)olacul de salvare. Capcana mortală pentru liderul PSD. Între „trecerea în rezervă” și mărul de AUR otrăvit. Cum va juca?