Edilul primăriei din județul Argeș care a luat foc în noaptea de duminică spre luni este căutat de polițiști. Oamenii legii vor să-l audieze după ce au apărut indicii cum că flăcările au fost puse intenționat. Între timp, primarul a provocat un accident noaptea trecută și a fugit din spital.

Mihai Marin, primarul comunei Beleți-Negrești din județul Argeș, unde în noaptea de duminică spre luni a izbucnit un incendiu puternic în urma căruia Arhiva a fost distrusă în totalitate, a fost dat dispărut de familie în cursul serii de luni.

Dat dispărut de familie și căutat de Poliția Argeș, Mihai Marin ar fi făcut un accident cu mașina în noaptea de luni spre marți, în județul Gorj, potrivit Realitatea PLUS. Se pare că a fost vorba despre o autoaccidentare, iar edilul conducea mașina Primăriei. După evenimentul rutier, primarul Mihai Marin a fost rănit și a mers la spital. Acesta ar fi surferit o fractură de claviculă. A fugit și de acolo, iar polițiștii îl caută în continuare.

Reamintim că un incendiu violent a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la Primăria din județul Argeș. Primăria Beleți-Negrești, dar și o anexă au fost curpinse de flăcări. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență. Oamenii legii iau în calucul ca focul să fi fost pus intenționat. Coincidență sau nu, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, Curtea de conturi controlase primăria cu doar câteva zile înainte de izbucnirea incendiului. 

Articolul precedentPrima variantă de împărțire a prefecților
Articolul următorVremea se răceşte miercuri, iar un aer polar va cuprinde întreaga ţară