Personalul medical din secțiile Boli Infecțioase, ATI I, ATI II, ATI Covid, UPU SMURD, ATI suspecți Covid și Zonele Tampon din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu nu își mai poate lua concediu de odihnă, în această perioadă, potrivit unei dispoziții date de către managerul unității sanitare. 

Personalul medical care acum se află în concediu, va trebui să îl întrerupă și să revină la muncă.

Decizia directorului are la bază un Ordin dat în ziua de 11 octombrie, anul acesta.

„Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, având în vedere Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 915/11.10.2021, a emis ieri, 14 octombrie 2021, o dispoziție potrivit căreia, din data de 18 octombrie 2021, se va întrerupe efectuarea concediilor de odihnă și de odihnă suplimentare aflate în derulare pentru personalul din cadrul secțiilor Boli Infecțioase, ATI I, ATI II, ATI Covid, UPU SMURD, ATI suspecți Covid și Zonele Tampon din cadrul unității sanitare.

De asemenea, începând cu data de 18 octombrie 2021 nu vor mai fi acordate noi concedii de odihnă și de odihnă suplimentare, concedii fără plată, de studii și pentru formare profesională pentru personalul secțiilor mai sus amintite”, a menționat Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt al SJU Târgu Jiu.

Dispoziția de întrerupere a concediilor de odihnă aflate în derulare și de neacordare a unor noi concedii este valabilă până pe data de 9 noiembrie.

Concediile întrerupte sau neacordate vor fi replanificate în perioada în care evoluția situației epidemiologice va permite efectuarea acestora, a mai precizat reprezentanta SJU Târgu Jiu.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentCulisele statului paralel | Biografia controversată a enigmaticului Dacian Cioloș – legătura cu Serviciile
Articolul următorBilanț coronavirus 15 octombrie: 15.828 cazuri noi, 365 decese