Pandurii Târgu Jiu a continuat astăzi, pe teren propriu, seria proastă de rezultate în Liga 2, pierzând la scor minim, în urma unui autogol, partida cu Petrolul din etapa a zecea.

Este al treilea eșec la rând pentru oamenii lui Adrian Bogoi, care sunt penultimii în clasament, cu doar 5 puncte și un golaveraj dezamăgitor: 5 marcate, 20 primite.

Singurul gol al meciului de astăzi, cu o altă dezamăgire a actualului sezon, Petrolul Ploiești, candidată la promovare ce se zbate la mijlocul clasamentului, a fost marcat de tânărul fotbalist gorjean Oiță, în debutul reprizei secunde.

Pandurii au avut un gol anulat, pentru ofsaid, în prima repriză, însă faza care a decis meciul a fost una extrem de ciudată, căpitanul Gabriel Oiță trimițând de două ori către propria poartă și reușind să marcheze autogolul care avea să decidă meciul.

Finalul de meci a fost incendiar, același Oiță trimițând mingea în mâna fundașului prahovean Bărboianu, însă arbitrul meciului nu a dictat penalty, ci corner.

Echipa din Târgu Jiu merge la Miercurea Ciuc săptămâna viitoare, pentru meciul cu nou-promovata Csikszereda, care nu se simte nici ea prea bine în acest sezon, pierzând astăzi fără drept de apel la neînvinsa CS Mioveni, scor 3-0.

Scorul etapei l-a izbutit Viitorul Târgu Jiu, care a dat recital în Valea Domanului: 7-1 cu CSM Reșița!

Articolul precedentPeste 40 de gorjeni au rămas fără ajutorul social pentru că au refuzat să muncească
Articolul următorTânăr din Gorj, amendat cu 5.000 de lei de jandarmi