Dezvăluirile despre corupția din societate și mai ales din clasa politică au cântărit greu pentru mulți telespectatori, care au ales Realitatea PLUS. Reprezentanți ai Alianței Pentru Patrie, formațiune condusă de Codrin Ștefănescu, apreciază obiectivitatea de care a dat dovada de a lungul timpului postul nostru TV.

„Însănătoșirea și vindecarea democrației actuale din România ar trebui să plece în primul rând din mass-media, câinele de pază al democrației. Credibilitatea unor televiziuni, de multe ori pervertită de interese financiare obscure, mânjite cu contracte de publicitate plătite tot din banii noștri, este făcută zob.
 
„Adevărul” din presa actuală este de cele mai multe ori tratat ca și can-can dus în derizoriu iar minciuna și manipularea sunt subiectele „serioase” în ore de prime time.
 
Ca exemplu, emisiunile „Culisele Statului Paralel„, moderată de Anca Alexandrescu, sau „România Suverană„, moderată de Alexandra Păcuraru, tratează subiecte delicate și grele ale societății, cu mult curaj și profesionalism. Nu se tem să demaște ițele unei societați politice și economice profund corupte, ce a părăsit de mult matca românismului a adevărului și a bunului simț.
Ce trebuie să înțeleagă românii, că sondajele sunt prefabricate, că promovarea unor lideri politici este țelul suprem precum este și denigrarea opozanților.
 
Distragerea atenției cetățenilor de la gravele probleme ale societății este un produs plătit scump de guvernanți. Majoritatea televiziunilor în schimb sunt dispuse să îl factureze.
 
Decontul îl facem noi cetățenii care suntem împinși cu forța cu „pianul pe scări”, cum se spune,de știri denaturate, manipulare și minciună.
 
Adevărul din zilele noastre prezentat de presă în majoritatea ei, nu este ce-l pe care ar trebui cunoaștem; adevărul de astăzi este cel pe care îl cunoaștem după cum ni-l prezintă „presa” și facturile achitate de cei interesați.
Un „fizician” niciodată nu va putea demonstra relativitatea golfului în raport cu schiatul între două avioane ce zboară spre destinații diferite de vacanță. Acesta în „avion”, întotdeauna va cumpăra un ziar fără să îl citească niciodată, fiind preocupat doar de propriul „adevăr””, se arată în postarea simpatizanților APP.
 

Articolul precedentCosmin Andreică, sindicat Europol: „Dacă intrăm în Schengen vom fi singura țară unde postul de poliție are toaleta în fundul curții”
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL | Schengen, cadoul otrăvit aruncat sub nasul românilor – Care sunt implicațiile