Fratele unui cunoscut medic din județul Gorj a murit la o zi după ce i-a fost administrat vaccinul anti-Covid. Bărbatul avea 46 de ani, relatează Realitatea PLUS.

Bărbatul lucra la serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și i s-a făcut rău la birou.

Colegii au chemat ambulanța, iar echipajul medical l-a resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit.

L-au dus totuși la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean pentru investigații. Acolo, însă, după aproximativ 12 ore, bărbatul a făcut un alt infarct care i-a fost fatal. Colegii acestuia nu ştiau să fi avut probleme cardiace.

Potrivit presei locale, medicii încearcă să afle acum dacă cele două infarcte suferite de bărbatul în vârstă de 46 de ani ar avea legătură cu vaccinul anti COVID-19 pe care tocmai îl făcuse.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent au mai existat câteva cazuri de morți cel puțin suspecte, înregistrate la scurt timp după vaccinarea anti-Covid. Vorbim despre cel al unui cadru medical de la Sanatoriul Balnear și de Recuperare, din Mangalia, care a suferit un infarct la două zile după ce a fost imunizat cu vaccinul anti-Covid. Acesta a manifestat dureri toratice puternice, iar medicii sosiți la fata locului nu au mai putut face nimic în cazul său. Se pare că bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace, cazul fiind prezentat în media pe 8 ianuarie. 

Ulterior, pe 8 februarie a fost prezentat un alt caz. Vorbim de data aceasta despre un profesor universitar din Oradea, care a murit la două săptămâni după prima doză de vaccin anti-covid de la Pfizer. Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid, a susținut însă că moartea profesorului din Oradea nu a avut nicio legătură cu vaccinarea, ci cu o ruptură de aortă.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentOra 18.00 – Culisele statului paralel: Radiografia premierilor României
Articolul următorMinistrul Vlad Voiculescu anunță că elevii nu vor face ore de sport cu mască pe față în exterior