Preşedintele PNL. Nicolae Ciucă, a declarat luni, că una dintre persoanele testate în sondaje de PNL pentru Primăria Capitalei este fostul fotbalist Ionuţ Lupescu, despre care spune că a făcut parte din staff-ul UEFA, face parte din generaţia de aur şi consideră că este o persoană foarte bună pentru a fi testat şi sondat.

„Dacă vom găsi acea persoană care să fie agreată de ambele partide şi să aibă perspectiva că îndeplineşte cerinţele şi aşteptările pe care cetăţenii din Bucureşti le au, cu certitudine ne vom putea înţelege pe acest subiect”, a spus Nicolae Ciucă.

Despre sondajele pe care PNL le face, Nicolae Ciucă a spus că una dintre persoanele testate în sondaje este Ionuţ Lupescu. ”Am căutat acei oameni care au în spate un background, inclusiv managerial”, a precizat Ciucă, arătând că ”Ionuţ Lupescu a făcut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 milioane pe an”.

Potrivit lui Nicolae Ciucă, Lupescu ”face parte din generaţia de aur”. ”Eu consider că este o persoană foarte bună pentru a fi testat şi sondat. Vedem ce spun bucureştenii”, a mai arătat liderul liberal, conform presei. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCiolacu, despre renovarea vilei din Aviatorilor: „Numai faptul că este un document clasificat ridică semne de întrebare”
Articolul următorSuspiciuni după simularea probei de limba română a Bacalaureatului