Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu a văzut documentul secretizat de ORNISS privind lucrările de renovare a clădirii aparținând RAAPPS din Bulevardul Aviatorilor, numărul 86. 

Marcel Ciolacu spune că va cere Secretariatului General al Guvernului accesul la acest document și subliniază că însăși clasificarea ridică semne de întrebare. „Nu am văzut documentul clasificat, chiar dacă sunt prim-ministru, trebuie să fac solicitări la Secretarul General ca să am acces la el și să văd procedurile, dacă poate fi declasificat și care sunt procedurile. Dar numai faptul că e un document clasificat ni se ridică și semne de întrebare. Poate ne vin și nervii că de ce în democrație există clasificări. O să aștept și eu justificări”, a spus Marcel Ciolacu, la un post TV. 

Totodată, premierul spune că nu a alocat nici anul trecut, nici anul acesta bani de la bugetul de stat pentru această lucrare.

„Niciun ban n-a fost alocat din bugetul statului nici anul trecut, nici anul acesta pentru renovarea acestei vile. Renovarea se face din veniturile proprii ale RAAPPS”, a mai spus Ciolacu.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentFotbal: Universitatea Craiova – Rapid 1-1, în Superligă
Articolul următorIonuţ Lupescu, una dintre persoanele testate în sondaje pentru Primăria Capitalei. Anunțul lui Nicolae Ciucă