Un poliţist în vârstă de 43 de ani, din Gorj, a fost depistat la volanul unei maşini, sub influenţa drogurilor. Potrivit unor surse locale, este vorba despre şeful Poliției Rovinari, Nicu Tănase.

El a fost depistat la volanul unei maşini, în urma unei razii organizate pe raza oraşului Rovinari, din Gorj.

„La data de 10 noiembrie, în baza Planului de acțiune întocmit la nivelul IPJ Gorj, a fost desfășurată o acțiune pe raza orașului Rovinari, pe linia verificării consumului de alcool sau alte substanțe interzise. Cu această ocazie, în urma testării de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier, a unui polițist de 43 de ani, aparatul de detecție a consumului de substanțe psihoactive a indicat la una dintre substanțe, recomandarea unor analize de laborator, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice”, transmite IPJ Gorj.

Poliţistul este acum cercetat penal.

„Întrucât anterior testării acesta condusese autoturismul personal pe raza orașului Rovinari, în cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive”, mai arată poliţiştii din Gorj.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la acest caz,urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare,în funcție de rezultatul verificărilor.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentBilanț coronavirus 10 noiembrie: 6.291 cazuri noi și 405 decese
Articolul următorVIDEO. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Petrică Mîţu Stoian