Adrian Bogoi, antrenorul Pandurilor din Târgu Jiu. Foto: Pandurii CS

Formația Pandurii Târgu Jiu țintește un nou rezultat pozitiv în liga secundă, în etapa a 9-a, sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul ”Electrica” din Timișoara, cu ACS Poli.

Gorjenii sunt pe locul 3 în clasament, iar în utlimele trei etape au obținut victorii entuziasmante: 5-3 cu Farul, 4-0 cu Brăila și 5-2 cu Ripensia!

Retrogradată la finalul sezonului trecut din Liga 1, ACS Poli este penultima în clasament și a pierdut ultimele cinci meciuri disputate în eșalonul secund.

”Este o echipă care vine din Liga I, are în primul 11 câţiva jucători care au jucat la nivel de primă ligă, o echipă care are potenţial. Sper să facem o figură frumoasă şi să venim cu un rezultat bun de la Timişoara”, a declarat antrenorul Adrian Bogoi.

Pozițiile pe care cele două echipe le ocupă în clasament pot fi înșelătoare, iar tehnicianul crede că atât suporterii, cât și fotbaliștii din Târgu Jiu trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

”Mă bucur că avem în momentul de faţă un climat sănătos la echipă, cu jucători care îşi doresc să evolueze. Suntem la început de drum, cu mulţi jucători tineri, mulţi jucători noi. Calcule ne facem la sfârşitul turului, la sfârşitul campionatului dacă lucrurile au mers bine, dacă lumea e mulţumită”, a mai spus antrenorul care a contribuit decisiv la salvarea echipei de la retrogradare în Liga 3 în sezonul precedent.

Bogoi pare să fie un om cu un plan precis: ”Sperăm să integrăm cât mai mulţi jucători de la Centrul de Copii şi Juniori. Să nu se mai întâmple ca în anii trecuţi, când niciun jucător nu era promovat la echipa mare”.

Pandurii Târgu Jiu este cea mai tânără echipă din Liga 2. Doar în acest sezon, trei juniori au făcut pasul către fotbalul mare la echipa ”alb-albastră”.

Articolul precedentPaul Stănescu vrea Coloana Infinitului la Palatul Parlamentului
Articolul următorMinerii gorjeni merg la muncă în condiții groaznice | VIDEO