O femeie din Mătăsari și una din Dănciulești au fost agresate de concubini. Cu toate că a fost atacată cu o șurubelniță, una dintre femei le-a cerut polițiștilor să nu emită ordin de protecție.

O femeie de 32 de ani, din comuna Dănciulești, a sunat la 112, ieri, anunțând că iubitul ei, un bărbat de 42 de ani, ar fi lovit-o cu o șurubelniță.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, polițiștii i-au adus victimei la cunoștință prevederile emiterii unui ordin de protecție provizoriu, aceasta nefiind de acord cu emiterea actului restrictiv”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Un alt caz de violență domestică s-a petrecut tot ieri, la Mătăsari, unde o femeie în vârstă de 55 de ani a fost bătută de concubinul ei, un bărbat de 43 de ani.

”În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe și au emis un emis ordin de protecție provizoriu pentru 120 de ore, prin care s-a dispus ca agresorul să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de victimă, aceasta fiind reintrodusă în locuinţa comună”, au comunicat polițiștii gorjeni.

Articolul precedentLiviu Dragnea e așteptat la Târgu Jiu la alegerile PSD Gorj
Articolul următorÎncă un scandal la Psihiatrie: Sala de mese transformată în frizerie