Peste 500 de membri ai PSD sunt așteptați la alegerile pentru conducerea locală care vor avea loc în 3 martie. Printre ei este și șeful partidului.

Deocamdată, singurul candidat pentru preluarea șefiei PSD Gorj este Mihai Weber. Termenul-limită de depunere a candidaturilor este 2 martie, cu o zi înainte de alegeri.

”De la centru ar putea participa domnul președinte Liviu Dragnea, doamna Olguța Vasilescu, domnul Codrin Ștefănescu precum și alți colegi care doresc să participe la întâlnire”, a declarat președintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu.

Faptul că deocamdată Mihai Weber este singurul candidat la șefia filialei județene nu îi îngrijorează pe social democrații gorjeni.

”Nu văd care este problema. Eu unul nu-mi doresc o funcție la nivel județean așa că nu pot să vorbesc despre alți colegi de-ai mei. Nu este vorba de vreo temere, nu cred că are cineva mai multă influență la nivel central decât domnul Florin Cârciumaru”, a declarat, pentru ”Pandurul”, Adrian Tudor, viceprimarul din Târgu Jiu.

Articolul precedentO nouă conductă de apă în Gorj. Va costa 240 de milioane de euro
Articolul următorDouă cazuri șocante de violență domestică în Gorj