Mihai Dafinescu, fiul unei judecătoare din Novaci, care în vara anului trecut a accidentat mortal o femeie, care mergea pe marginea drumului, fugind de la locul faptei, a fost trimis în judecată de procurorii Înaltei Curţi.

Anchetatorii spun că inculpatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost arestat preventiv şi va fi judecat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

„În fapt, în ziua de 19.08.2020, în jurul orei 22:10, în timp ce conducea sub influența alcoolului un autoturism marca BMW pe strada Dumbrava din orașul Novaci, jud. Gorj, din direcția DJ 665 către strada Bălani, inculpatul a accidentat mortal o persoană de sex feminin care se deplasa în afara părții carosabile, pe partea stângă, în sens contrar față de direcția de mers a autoturismului, și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Acțiunea de ucidere prin lovirea cu autoturismul a fost comisă urmare a nerespectării dispozițiilor legale privind activitatea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice”, spun anchetatorii.

Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Craiova, spre competentă soluționare.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentDNA: Fost director al Exploatării Miniere de Carieră Rovinari din cadrul CEO, trimis în judecată
Articolul următorBraconier din Negomir, surprins de poliţişti, şi-a abandonat maşina de teren şi puşca