Vasile Dîncu și Alina Ghorghiu, la terasă, alături de Lucian Romașcanu, pentru negocieri. Nu se știe pentru ce, dar mai mult ca sigur este vorba de actuala situație politică din România. Surse politice susțin că Dîncu s-a dus la Chișinău, pe un teren aparent “neutru”, ca să negocieze cu Alina Gorghiu viitorul posibil al unui guvern minoritar susținut de PSD din spate.

Fostul deputat Cristian Rizea a surprins momentul în care cei trei erau la masă, pe tereasa restaurantului de la hotelul Radisson Blu din Chișinău.

„Cred că în primul rând, sunt momente istorice la Chișinău, odată cu arestarea procurorului General al Moldoveni, Stoianoglo, pentru că nu prea vezi un procuror ieșind cu mascații din procuratura și fiind ridicat ca ultimul infractor. Este artzianul tuturor abuzurilor din era Vlad Plahotniuc. Se pare că, într-un târziu, lega va domni și aici, la Chișinău. Fac mereu dezvăluiri despre mașinașiunile acestor procurori, care reprezintă mafia, nu luptă cu ea. Dâncu și Gorghiu și-au dat întâlnire cu Lucian Romașcanu la restaurantul hotelului Radisson Blu din Chișinău. Eram pe terasă la hotel, iar ei erau acolo. E o mare sărbătoare a teatrului, iar sub acest pretext se fac și se desfac guverne. Dîncu își negociază candidatura la prezidențiale, iar el și-ar dori să fie agreat de ambele părți. Ei se vor întâlni și cu niște oficiali care vor veni la discuții tot acolo”, a declarat Cristian Rizea în emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL.

Marți seara, la ora 21.55, în ziua în care Guvernul Cîțu a picat în Parlament, în avionul de Chișinău care și-a luat zborul de la București, doi politicieni, aparent dușmani, călătoreau stingheri: Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, și Alina Gorghiu, mâna dreaptă politică a lui Klaus Iohannis.

Potrivit jurnaliștilor de la strictsecret.ro, Dîncu s-a dus la Chișinău, pe un teren aparent “neutru”, ca să negocieze cu Alina Gorghiu viitorul posibil al unui guvern minoritar susținut de PSD din spate.

Sursa citată mai susține că Iohannis a trimis-o pe Alina Gorghiu, omul său de încredere, să discute cu Vasile Dîncu, omul de încredere al Sistemului, însoțit de Lucian Romașcanu, finul lui Marcel Ciolacu, ca să aibă și președintele PSD “ochi” acolo, să nu îl ințepe cumva Dîncu cu vreo nuanță.

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Consumatorul vulnerabil, haos la Guvern
Articolul următorStarea de alertă în România, prelungită cu încă 30 de zile