Analistul politic Alexandru Coita consideră că președintele Iohannis sau premierul Cîțu ar trebui să fie în lista celor responsabili pentru criza sanitară prin care trece țara, nu doar să spună că românii sunt vinovați pentru că nu se vaccinează.

„Dacă te derobezi de orice responsabilitate de gestionare a crizei și spui că românii nu se vaccinează pentru că sunt reduși, atunci trebuie să te dai la o parte. Dacă șeful statului spune că statul e eșuat, înseamnă că tu, ca președinte, ești eșuat. De ce ar plăti cineva niște bani pentru a primi un certificat de vaccinare fals, în condițiile în care poți să te vaccinezi și beneficiezi de același lucru. Oamenii au fost lăsați baltă de stat, aceștia căzând pradă unei infodemii. Nu le-a explicat nimeni pericolele, de ce e nevoie să te vaccinezi sau avantajele vaccinării”, a declarat analistul politic.

„Dacă administratorul unei case lasă totul deschis, iar hoții fură tot, nu poți da vina pe hoți. Este obigația ta să închizi totul. Guvernanții i-au lăsat liberi pe cei care propagă fakenews, asta fiind cauza pentur care am ajuns în această situație.”, a mai spus analistul politic. 

CITEȘTE ȘI: CULISELE STATULUI PARALEL. Control politic în consiliile de administrație

Articolul precedentIohannis, mesaj în cea mai neagră zi: „Valul 4 se dovedește mult mai agresiv decât cele mai apocaliptice prognoze” – Noi RESTRICȚII
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Dorin Iacob: „În România, privatizare este sinonim cu jaful”