Sorin Boza, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a anunțat că se va face o evidență a salariaților cu probleme cardiace, după ce, în acest an, cinci angajați au murit în urma unor atacuri cardiace.

Potrivit celei mai recente evidențe, realizată pentru anul 2016, angajații CEO și-au luat peste 10.000 de zile de concendiu din cauza problemelor cardiovasculare.

”Am discutat deja cu președintele CJ Gorj. Doctorii de la noi vor face o listă cu cei identificați cu boli cardiace și cei care sunt predispuși la boli cardiace și începând de săptămâna viitoare mă voi întâlni cu domnul Cosmin Popescu și la Ambulatoriu vom face un program astfel încât să aducem 10-15 oameni pe zi”, a spus Boza, adăugând că lista cu salariații bolnavi de inimă va fi gata în câteva zile.

”Va fi un proiect dificil; să-i aducem în fiecare zi să-și facă un control, ecografii, analize de sânge, astfel încât să facem primul pas pentru a identifica oamenii cu probleme și să li se recomande o medicație. Din momentul acela mingea o pasăm la ei, pentru că sunt responsabili de viața lor”, a mai spus Boza la Tele 3.

Cât despre condițiile grele de muncă și despre stresul acuzat de mulți angajați, șeful CEO este sceptic:

”Ce stres? Dă-mi un exemplu de stres la locul de muncă. Dacă a ajuns un stres să muncim… Credeți că nemulțumirea de salariu cauzează o boală cardiovasculară?”, a declarat Boza.

Articolul precedentPrimărie din Gorj, amendată după o plângere făcută chiar de primar
Articolul următorBărbat din Novaci, evacuat din casă, după ce și-a agresat iubita de 19 ani