Controversatul primar al comunei Albeni, Ionuț Stan, a făcut plângere la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj pentru că nu au fost transmise anumite documente către instituție.

Cum documentele ar fi trebuit să fie trimise de contabilul Primăriei, cu care edilul este în conflict deschis, tot instituția pe care o conduce a fost sancționată.

„În urma controlului care a fost făcut de Inspectoratul de Muncă, amenzile totale s-au ridicat la 37 de mii de lei. Numai ultimele amenzi sunt de 10 mii de lei. Vorbim de o nouă amendă de 5.000 de lei pentru neplata salariilor la timp, măsură dată anterior și nerespectată și o amendă de 5.000 de lei pentru că angajatorul nu a transmis în baza de date Revisal decizia de majorare a salariilor”, a spus George Romanescu, inspectorul-șef al ITM Gorj.

Primăria Albeni a fost controlată de zece ori în ultima perioadă, iar problemele nu par să se oprească aici, mai ales că primarul Ionuț Stan și contabila instituției sunt în război deschis. După ce a lovit-o pe angajata primăriei cu un dosar în cap, edilul a pus-o pe aceasta să muncească într-un hol al Primăriei, deși sunt mai multe birouri goale.

Articolul precedentFemeie din Târgu Jiu, tâlhărită de un tânăr ieșit mai devreme din închisoare
Articolul următorCEO face liste cu salariații bolnavi de inimă