Foto: panduriics.ro

Pandurii Târgu Jiu s-a înclinat, pe teren propriu, cu scorul de 1-3 în fața formației CS Mioveni, în turul 4 al Cupei României.

Antrenorul Adrian Bogoi a aruncat în luptă azi, pe sinteticul de lângă Stadionul Municipal, numeroși jucători mai puțin folosiți în acest sezon. Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, gorjenii îi învingeau cu un 2-0 sec pe argeșeni, astăzi, echipa din Mioveni a reușit să se impună la fel de clar.

Robert Gherghe a deschis scorul pentru oaspeți după un corner, în minutul 40, iar Cosmin Năstăsie a dublat avantajul ”galben-verzilor” fix înainte de pauză, executând suprinzător o lovitură liberă.

Situația s-a complicat și mai mult pentru Pandurii în minutul 50, când Miloș Draca a fost eliminat pentru un fault în poziție de ultim apărător.

Chiar și așa, zece minute mai târziu, Patrick Popescu a reaprins speranțele ”alb-albaștrilor”, marcând golul de 1-2, însă golul egalizator nu a venit. Au marcat, în schimb, argeșenii, prin Valentin Balint, în minutul 86.

Pentru Pandurii este a doua eliminare consecutivă din Cupa României la primul hop, în turul 4, după ce, anul trecut, au fost învinși, la loviturile de departajare, de CSM Școlar Reșița.

CS Mioveni va juca în șaisprezecimile de finală ale Cupei României.

PANDURII TÂRGU JIU – CS MIOVENI 1-3

Pandurii Târgu Jiu: Sălăjan – Dănescu, Rob. Gheorghe, Draca, Almic, Trancă, Raiciu (cpt.), Rob. Licu, Măicăceanu, P. Popescu, Blejdea. Antrenor: Adrian Bogoi

CS Mioveni: Val. Sima – Kilyen, Rob. Gherghe, Celea, R. Lazăr, Mîrzeanu, Rădescu, C. Năstăsie (cpt.), Coşereanu, Val. Balint. Antrenor: Iordan Eftimie

Articolul precedentÎncă trei ani de condiții deosebite de muncă pentru angajații CEO din Gorj
Articolul următorO comună din Gorj va avea o fabrică de procesare a cărnii de vânat