Anton Anton, ministrul Energiei, participă azi, la orele prânzului, la negocierile purtate între sindicialiști și administrația Complexului Energetic Oltenia față de solicitările minerilor protestatari.

În carierele din Gorj este grevă generală. Minerii refuză să muncească de aproape o săptămână și cer majorări salariale substanțiale, dar și alte beneficii.

Anton Anton va fi însoțit în Gorj de Doru Vișan, secretar de stat responsabil cu domeniul minier.

Rămâne de văzut la ce concluzie se va ajunge în urma discuțiilor, mai ales că minerii nu se mai simt reprezentați de liderii de sindicat.

”Ministrul Energiei Anton Anton impreuna cu Secretarul de Stat Doru Visan vor avea în cursul zilei de astăzi, 17 ianuarie, o nouă întâlnire cu liderii sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia, urmare a reluării grevei în carierele CEO. Discuţiile vor avea loc începând cu ora 12:00 la sediul Prefecturii din Targu Jiu. Menționam că la finalul întâlnirii, ministrul Anton Anton va susține o conferința de presa in care va prezenta concluziile acestor discuții”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Energiei.

Articolul precedentA fost oprit primul grup la termocentrala Rovinari din lipsă de cărbune
Articolul următorDacie cu șenile, la Rânca