Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, au fost reținuți de către polițiștii gorjeni, miercuri, fiind  bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire, distrugere, furt calificat, furt calificat în scop de folosință și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Reprezentanții IPJ Gorj au menționat că cei patru mehedințeni, împreună cu un minor, de 17 ani, din aceeași localitate, în timp ce se aflau pe strada Macului, din municipiul Motru, au bătut doi bărbați, de 28 de ani, din comuna Cătunele, județul Gorj și de 42 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, în urma unui conflict spontan.

După această faptă, tinerii s-au urcat la volanul mașinii ce aparținea persoanelor vătămate și l-au condus, pe strada Macului, din municipiul Motru, fără a avea permis de conducere.

De asemenea, aceștia au distrus tripla autovehiculului.

Miercuri, toți cei patru tineri au fost reținuți, iar joi urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentMai multe judeţe din sudul şi sud-vestul ţării, sub COD PORTOCALIU de ploi abundente
Articolul următorBilanț coronavirus 14 octombrie. Peste 16.000 de cazuri noi în ultimele 24 de ore