Atât premierul Viorica Dăncilă și câțiva dintre miniștri, dar și mai mulți reprezentanți ai alianței USR-PLUS, vor participa duminică la manifestarea ”Urcatul oilor la munte”, care are loc la Novaci, în județul Gorj.

Micuțul oraș de la poalele Parângului este condus de un primar din partea PNL, Dumitru Leuștean.

Liderii USR-PLUS Gorj, Radu Miruță și Alin Mituță, sunt ambii născuți în Novaci, iar aici vor ajunge, duminică, și candidații la alegerile europarlamentare din 26 mai, Dragoș Pîslaru și Oana Țoiu, cât și Vlad Voiculescu, coordonatorul de campanie al PLUS.

”Venim să discutăm cu novăcenii și cu toți cei care vor participa
la sărbătoarea urcatului oilor la munte. Venim să le spunem că și Oltenia se poate schimba în bine, că pe 26 mai nu mai trebuie să aleagă răul cel mai mic”, a declarat Alin Mituță, care este și el pe lista USR-PLUS pentru Bruxelles.

De cealaltă parte, tot la ”Urcatul oilor la munte” vor participa și Premierul României, Viorica Dăncilă, Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, Ministrul Sănătății, Sorina
Pintea, Secretarul de Stat Ministerul Culturii, Mihai Gherghe și Claudiu Manda, senator aflat pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Articolul precedentPandurii își joacă ultima carte pentru menținerea în Liga 2 la Petroșani
Articolul următorViorica Dăncilă a vizitat Termocentrala Rovinari