Ministerul de Finanțe a dat avizul pe proiectul de hotărâre privind alocarea fondurilor necesare pentru finalizarea stadionului Municipal din Târgu-Jiu

Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber a dat asigurări că pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de Guvern va fi prezent și proiectul prin care vor fi trimise cele 5 milioane de euro necesare finalizării lucrărilor la arena din Târgu Jiu, care a costat deja alte 22 de milioane de euro.

Dacă Guvernul va aloca banii, lucrările ar putea fi finalizate până la începutul iernii.

”S-a creat o presiune pentru a nu intra în iarnă deoarece costurile de întreținere sunt destul de mari. O investiție nefinalizată generează niște costuri suplimentare care nu știu de unde ar putea fi suportate. Este un obiectiv destul de important și este păcat că nu ne putem bucura de el”, a spus Weber.

Stadionul Municipal din Târgu Jiu are nevoie de lucrări de amenajare ale spațiului exterior, dar și de investiții în refacerea instalației de încălzire a gazonului. Sunt probleme și cu termoizolația, dar și cu acoperișul.

Arena va avea 12.000 de locuri și va fi clasificată la patru stele, putând găzdui atât meciuri internaționale la cel mai înalt nivel, cât și competiții atletice de anvergură.

Articolul precedentO mașină a fost ”parcată” în Jiu
Articolul următorO comună gorjeană are școală la standarde europene, dar o ține închisă