UPDATE 

Tânărul care a evadat joi seara din Arestul IPJ Dolj a fost prins duminică, în jurul orei 14.00. 

Potrivit IPJ Dolj, acesta a fost prins pe un câmp din apropierea comunei doljene Bucovăț.

Alertă națională, după ce un criminal deosebit de periculos, care a evadat din arest, în județul Dolj, nu este de găsit de 2 zile.

Tânărul de doar 23 de ani urma să fie audiat pentru ucidere și tâlhărie. Peste 800 de polițiști din întreaga țară îl caută acum, iar patru agenți de la IPJ Dolj sunt cercetați pentru înlesnirea evadării tânărului. 

Polițiștii  îl caută pe Andrei Sorin Cruțan, dar îi și informează și pe cetățeni cu privire semnalmentele acestuia.

Bărbatul a fost dat în URMĂRIRE NAȚIONALĂ și CONSEMN LA FRONTIERĂ, iar oamenii legii au fost transmisă recomandarea celor care au informații ce ar putea ajuta la găsirea lui să sune la 112.

Până în acest moment, polițiștii au primit și verificat de îndată mai multe sesizări primite de la cetățeni, care au precizat că au observat persoane cu semnalmente similare.

Sunt în continuare instituite filtre rutiere pe raza întregului județ.

Toate aceste activități sunt continuate de polițiști în vederea identificării, prinderii si reîncarcerării tânărului evadat dar și tragerii la răspundere penală a acestuia.

Tânărul de 23 de ani a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. El are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent. Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Articolul precedentA distrus aparatul dintr-o sală de jocuri
Articolul următorBilanț coronavirus 21 noiembrie:1.936 cazuri noi. Câte decese au fost anunțate oficial