Un bărbat le-a pus o problemă poate unică unor medici esteticieni, care s-au văzut nevoiţi să găsească o soluţie pentru a-i reduce organul genital care, din cauza mărimii, îl împiedica să meargă cu bicicleta.

Pacientul a căutat clinici din Europa şi SUA pentru a-şi putea rezolva „problema”.

„Exista pacienti care au probleme absolut speciale, unice, malformatii, traumatisme, cancere, arsuri si care apeleaza la chirurgul plastician pentru a rezolva aceasta problema particulara. Chirurgul plastician scaneaza mental toate variantele pe care le cunoaste, pe care le-a citit si gaseste cea mai buna varianta de tratament pentru pacient. De aceasta data ne-am confruntat cu o problema rarisima, unica. Un pacient, barbat, care era incomodat in hobby-ul sau (ciclism) de marimea organelor genitale. Dupa multe solicitari si cautari multiple la clinicile din Europa si USA, pacientul a primit raspuns doar de la o clinica din Anglia, iar in cele din urma a ales #ClinicaZetta”, spun reprezentanţii clinicii.

Medicii au fost nevoiţi să reducă atât din grosimea, cât şi din lungimea membrului.

„Solutia propusa a fost aceea de excizii partiale de albuginee si duplicaturi ale albugineei si a corpurilor cavernosi in mai multe directii pentru a se ajunge la dimensiunea dorita. Azi a avut loc interventia, a durat 4 ore si a fost o adevarata provocare pentru chirurgul plastician care a trebuit sa reduca atat din lungime cat si din grosimea membrului.Pacientul se simte bine si este multumit de rezultatul obtinut”, mai spun aceştia.