Trei tineri, cu vârste cuprinse între 27 și 30 de ani, din orașul Filiași și municipiul Craiova, județul Dolj, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de braconaj, au fost reținuți de către polițiștii gorjeni. 

Potrivit IPJ Gorj, cei trei tineri s-au deplasat în pădurea pe raza comunei Brănești din județul Gorj, unde ar fi împușcat trei căprioare, acestea fiind identificate de către polițiști, cu ocazia cercetării împrejurimilor.

„La sosirea polițiștilor, un tânăr a fugit cu un autoturism de la fața locului, iar celelalte două persoane au fugit în pădure. S-a procedat la urmărirea persoanelor, fiind prins unul dintre tineri, iar ceilalți au fost identificați ulterior. În continuarea activităților desfășurate, polițiștii au identificat autoturismul folosit la comiterea faptei de cele trei persoane și au dispus indisponibilizarea acestuia în vederea cercetărilor”, spun polițiștii din Gorj.

De asemenea, o armă letală de vânătoare, în încărcătorul căreia se afla un cartuș, a fost abandonată de bărbați într-o zonă cu vegetație, fiind identificată de către polițiști după căutări amănunțite în pădure și indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Cadavrele celor trei căprioare au fost ridicate și depuse la DSVSA Gorj, în vederea examinării acestora.

Cei trei tineri au fost reținuți de către polițiștii din Gorj.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Articolul precedentS-a înfiinţat Zona Metropolitană Târgu Jiu
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. România, cobai pentru noile tehnologii americane