O femeie în vârstă de 41 de ani, din Târgu Jiu, a căzut victimă înşelăciunii prin metoda „ghicitul”. Ea a rămas fără bijuterii, sperând că astfel îşi va rezolva problemele sentimentale.

Femeia le-a povestit poliţiştilor că a fost indusă în eroare de o persoană necunoscută, care, sub pretextul că îi va rezolva problemele personale și sentimentale, i-a solicitat să așeze bijuteriile pe care le deține, respectiv, trei inele și o pereche de cercei, într-o batistă și să nu o deschidă decât după 30 de minute.

După acest interval de timp, femeia a realizat că i-au fost furate bijuteriile.

Prejudiciul creat se ridică la 1.600 lei.

Poliţiştii au identificat-o pe autoarea faptei, o tânără în vârstă de 38 de ani, din Craiova. Femeia din Târgu Jiu şi-a retras plângerea după recuperarea bijuteriilor.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. În urma cercetărilor efectuate, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, au identificat, ieri, o femeie de 38 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, bănuită de săvârșirea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, intervenind împăcarea părților”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – Cum au beneficiat băieții destepți protejați de statul paralel de ajutorul ANAF
Articolul următorBilanț coronavirus: 2.752 de cazuri noi și 87 de decese. Vezi situația pe fiecare județ