Aflată în mare nevoie de puncte, echipa Pandurii Târgu Jiu a reușit o evoluție excelentă azi, pe teren propriu, cu CS Balotești, pe care a învins-o cu un categoric 4-0, în etapa a 32-a a Ligii 2.

Ilfovenii, care mai păstrează doar șanse teoretice de a se salva de la retrogradare, n-au avut nicio speranță pe ”sinteticul” din Târgu Jiu, primind trei goluri încă din prima repriză.

Dodoi a reușit o ”dublă” în prima jumătate de oră a partidei, iar Blejdea a punctat pentru 3-0. După pauză, gorjenii au reușit să țină de rezultat până spre final, când Kim a marcat golul de 4-0.

Succesul la scor de azi le oferă liniște de Paște fotbaliștilor antrenați de Adrian Bogoi, care sunt la patru puncte de ultimul loc retrogradabil, ocupat de Daco-Getica București (n.r. – un meci mai puțin).

Pentru Pandurii urmează un nou meci crucial în lupta pentru evitarea retrogradării, sâmbăta viitoare, cu Luceafărul Oradea. O victorie pentru ”alb-albaștri” ar însemna depășirea echipei bihorene în clasament, dar și atingerea pragului de 40 de puncte.

Articolul precedentConcurs de ciocnit ouă roșii într-o comună din Gorj
Articolul următorCod Galben de Paște în Gorj: Sunt așteptate ploi torențiale și vijelii