Doi tineri din comuna gorjeană Licurici au fost reținuți de polțiști, după ce au agresat fizic un soț și o soție, într-un bar din Târgu Jiu.

Cei doi tineri, de 20, respectiv 30 de ani, au fost reținuți timp de 24 de ore, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe.

”Aceştia, în noaptea de 1 ianuarie, în timp ce se aflau în incinta unui local public, de pe strada Nicolae Titulescu, din Târgu-Jiu, în urma unor discuții contradictorii, au avut o altercaţie cu mai multe persoane, ocazie cu care ar fi exercitat acte de violență împotriva unui bărbat de 35 de ani și a soției sale, o femeie de 30 de ani, din Târgu-Jiu. În urma conflictului, cele două persoane vătămate s-au deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale, fiind dispusă, faţă de aceştia, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Articolul precedentCinci ordine de protecție provizorii, emise în Gorj
Articolul următorA murit în curtea Primăriei din Târgu Jiu