265 de utilaje de deszăpezire au acționat în cursul nopții trecute pe drumurile naționale și autostrăzile din administrarea DRDP Cluj și au fost folosite peste 1830 de tone de material antiderapant pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță.

La această oră ninge pe mai multe sectoare de drumuri naționale, carosabilul este umed, cu porțiuni de zăpadă frământată, iar vizibilitatea este bună, cu excepția DN18 (zona Borșa), unde este redusă dub 100 m.

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă.

DRDP face un apel către conducătorii auto, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Articolul precedentLudovic Orban, dezvăluiri bombă la Realitatea Plus: N-am știu de vreo ilegalitate la ROMARM. Presupusa AMANTĂ – o minciună de la cap la coadă
Articolul următorMunicipiul Târgu Jiu este, începând din această săptămână, Capitala Tineretului din România. Este cel de- al șaselea oraș din țară care primește acest titlu