Astazi, vremea se va ameliora sub aspectul instabilității atmosferice, iar din punct de vedere termic va fi mai cald decât în mod normal la această dată, cu excepția zonei de sud-vest a țării, unde valorile termice diurne se vor situa în jurul mediilor multianuale.

În prima parte a zilei, în sud-vestul teritoriului, va continua să plouă, iar apoi cerul va deveni variabil. Dupa-amiaza și seara vor mai fi averse și descărcări electrice, local în zona de munte și pe arii restrânse în vest, centru și nord-vest. În special la munte și în nordul Olteniei, cantitățile de apă vor mai depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, sudul Banatului și nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 28 de grade.** In Bucuresti, vom avea o vreme predominant frumoasă și ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei. Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, va fi de 26…28 de grade. La munte, în prima parte a zilei va ploua în Carpații Meridionali și în Munții Banatului, iar după-amiaza și seara ploile se vor muta în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, unde local vor fi averse și descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor mai depăși 15…20 l/mp. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Articolul precedentMiron Mitrea, despre Austria și discuțiile lui Marcel Ciolacu cu CEO-ul OMV: „În general vin să-și ia tainul oamenii ăștia. Nu există coincidențe”
Articolul următorDependența de DROGURI, date alarmante: 150 de copii tratați la Spitalul Obregia și 64 la Grigore Alexandrescu! – Cel mai mic pacient are 12 ani