Foto: panduriics.ro

După eșecul dezamăgitor de săptămâna trecută, 0-2 pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, ”Pandurii” au arătat o altă față astăzi, în deplasarea de la Mioveni, scor 2-2.

Cu toate că încă se confruntă cu probleme de efectiv, echipa gorjeană a făcut un meci bun la Mioveni, unde au condus de două ori.

Andrei Blejdea a deschis scorul cu un șut frumos din interiorul careului, la colțul lung. Pandurii Târgu Jiu s-a văzut egalată în prelungirile primei reprize, după un contraatac al gazdelor, finalizat de Rădescu.

După o oră de joc, Patrick Popescu a marcat pentru ”alb-albaștrii” cu o lovitură de cap precisă, însă nici de această dată bucuria ”Pandurilor” n-a durat prea mult. După doar două minute, Măzărache l-a învins pe Costache cu un mult noroc, șutul său fiind deviat de un fundaș.

În urma acestui rezultat, Pandurii rămân pe locul 10 clasament, cu 29 de puncte strânse în 23 de meciuri. Gorjenii au încă un avantaj de șase puncte față de Aerostar Bacău, care ocupă ultimul loc retrogradabil în acest moment.

CS Mioveni – Pandurii Târgu Jiu 2-2

Au marcat: Rădescu (45+2), Măzărache (62) / Blejdea (20), Popescu (60)

Mioveni: Val. Sima – Kilyen, Celea, Burnea, Ed. Stoica – Rădescu, Boboc, R. Lazăr (cpt.), Coşereanu – Hergheligiu, Mazarache

Rezerve: Bg. Preda – M. Şerban, Rob. Gheorghe, Val. Balint, C. Năstăsie, Isfan, Ct. Alexe

Antrenor: Daniel Opriţa

Pandurii: Al. Costache – Nic. Cotolan, Rob. Gheorghe, Dănescu, Brînzan (cpt.), Al. Vasilescu, Laur. Tudor, P. Popescu, Trancă, Al. Vodă, Blejdea

Rezerve: Al. Opriţa – Draca, Almic, Rob. Bratu, Tănăsoiu, Kim Du-Ho, Al. Dinu

Antrenor: Adrian Bogoi

Articolul precedentBătrână salvată de un vecin din casa în flăcări
Articolul următorAvocatul Poporului anchetează un caz petrecut în Gorj