Un nou început în maratonul știrilor, la Realitatea Plus, care se vede în toată țara prin intermediul firmelor de cablu! Noul post este acum disponibil în cea mai mare rețea de telecomunicații din România, RCS & RDS.

Iar dumneavoastră, telespectatorii Realitatea, puteți solicita propriului operator de cablu să introducă în lista de programe postul nostru Realitatea Plus, pentru a putea să ne urmăriți în continuare.

Dacă nu primiți răspuns favorabil de la firma de cablu, puteți sesiza Protecția Consumatorului, pentru nerespectarea clauzelor din contract și pentru a obliga furnizorul să introducă în grilă Realitatea PLUS.

În București, ne puteți urmări prin intermediul firmei de cablu P.C.NET – C.A.T.V.SRL. De asemenea, firma de cablu TV SAT 2002 asigură retransmisia Realitatea PLUS prin cablu analogic, cablu digital și IPTV pe întreg teritoriul României.

În aproape fiecare județ suntem prezenți în casele dumneavoastră, prin intermediul firmelor de cablu, teritoriale. Ne puteți vedea în județele: Neamț, Bacău, Suceava, Mehedinți, Cluj, Teleorman, Giurgiu, Buzău, Ialomița, Brăila, Botoșani, Harghita, Constanța, Tulcea și Argeș. De 18 ani vă mulțumim că ne urmăriți, indiferent de piedicile care ne sunt puse.

Iar jurnaliștii Realitatea rămân aceeași, la fel de incisivi. Acum, pe Realitatea Plus!

Articolul precedentBătrână dispărută, găsită într-un șanț de polițiștii gorjeni
Articolul următorPrimăria Târgu Jiu scoate copaci pentru a face loc mașinilor