Comunitatea Declic vă invită, sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 10.00, la protestul ”Tăiați pensiile speciale, nu pădurile”, care va avea loc pe pârtia Drumul Roșu, din Poiana Brașov.

Membrii Declic vor coborî pe pârtie, pe schiuri, cu un banner cu mesajul ”Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!” pentru a atrage atenția noului Parlament și noului Guvern asupra a două probleme majore nerezolvate: tăierea pensiilor speciale uriașe și salvarea pădurilor de la tăieri ilegale masive. 

”Comunitatea Declic le cere politicienilor să nu mai fie alunecoși și să treacă la treabă: tăiați pensiile speciale și salvați pădurile! Acum, la început de mandat, e momentul să vă asumați aceste două priorități și să prezentați un calendar clar. Altfel, ne vom trezi că iar vor fi abandonate, așa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani”, a declarat Cătălina Hopârteanu, campaigner Declic. 

În plus, în cadrul protestului de sâmbătă, din Poiana Brașov, un alt banner de mari dimensiuni, cu o suprafață de 30 de metri pătrați, va fi întins pe zăpadă, într-un punct de maximă vizibilitate, cu mesajul:,,Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!”

Reprezentanții Declic vor împărți participanților la protest și schiorilor de pe pârtia Drumul Roșu veste, măști și stickere cu mesajul acțiunii.

Sursa: Realitatea de Brasov

Articolul precedentTemperaturi extrem de scăzute în România. Ce zone sunt afectate
Articolul următorBilanț coronavirus 16 ianuarie: 3.218 cazuri noi și 66 de decese