Cu toate că ar fi trebuit să fie gata în urmă cu doi ani și a costat aproape 30 de milioane de euro, noul stadion din Târgu Jiu nu a fost încă recepționat.

Mai mult, problemele la arena modernă par să nu se oprească. Finisajele lasă de dorit în multe zone ale stadionului, care a avut nevoie de reparații ale lucrărilor inițiale și în trecut.

Scările promenadei din fața stadionului sunt în curs de deteriorare, apa pluvială nefiind nici până acum preluată corespunzător de rețeaua de canalizare, iar tencuiala a fost făcută de mântuială în unele locuri. Mai mult, zona din spatele arenei arată ca după bombardament.

Potrivit autorităților locale, recepția stadionului se va face până la finalul lunii octombrie, când s-ar putea disputa și primul meci al grupării Pandurii aici, asta dacă formația de fotbal din Liga 2 nu se va desființa până atunci. Pandurii, care e pe ultimul loc în clasament, suferă atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv în acest an, fiind una dintre ”marile favorite” la retrogradare.

 

 

Articolul precedentCalea Eroilor din Târgu Jiu ar putea fi modernizată de italieni
Articolul următorDefrișări masive lângă Transalpina | VIDEO