Dumitru Vulpe, primarul comunei gorjene Câlnic, este anchetat penal, după ce o fostă angajată a Primăriei a depus o plângere în care îl acuză de abuz în serviciu și hărțuire.

Primarul este acuzat că i-a făcut numeroase avansuri fostei sale subordonate, care și-a dat demisia la sfârșitul anului trecut. Aceasta susține că în biroul în care muncea era instalată o cameră video pentru ca primarul să o urmărească.

Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a început cercetările în două dosare, unul de abuz în serviciu, iar al doilea de folosire abuzivă a funcției în scop personal și violarea vieții private.

Edilul din Câlnic neagă toate acuzațiile:

”N-am informații despre aceste lucruri și va trebui să probeze tot ce acuză. N-a existat așa ceva din partea mea. Am avut doar relații de serviciu”, s-a apărat Dumitru Vulpe.

Chiar și așa, fosta angajată a dat publicității mai multe mesaje amoroase pe care le primea de la primar. Mai mult, după ce și-a dat demisia, femeia susține că la orice contact cu instituția publică, primarul încerca să îi pună piedici, abuzând de funcție.

Dumitru Vulpe a mai fost implicat într-un scandal similar și în trecut. După ce mesajele pe care acesta le trimitea unei alte angajate au fost făcute publice într-o publicație locală, primarul a divorțat.

Articolul precedentȘoferul de ambulanță din Gorj care a refuzat să transporte un pacient a fost reangajat
Articolul următorUn singur elev din Gorj a obținut media 10 la Evaluarea Națională