Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu trece, de câțiva ani, prin cea mai profundă criză din istorie, însă își propune să își schimbe norocul în 2019.

Aflată în insolvență, părăsită de acționari și obligată să joace pe terenuri străine, echipa din Târgu Jiu se luptă la mijlocul clasamentului în liga secundă.

Clubul Pandurii a transmis o petiție online în care a făcut multe cerințe:

  • Solicităm autorităţilor locale să sprijine fotbalul gorjean şi să fie alături de Pandurii la fel ca atunci când au fondat echipa de fotbal;
  • Solicităm autorităţilor locale să grăbească demersurile pentru a finaliza lucrările la Stadionul Municipal din Târgu Jiu;
  • Solicităm revenirea pe propriul teren a echipei de fotbal PANDURII şi inaugurarea cât mai rapidă a noului stadion;
  • Solicităm o mai mare implicare în sprijinirea activităţii Centrului de Copii şi Juniori al echipei Pandurii, pentru ca acolo să se pregătească în condiţii normale cât mai mulţi copii şi tineri care acum dispută meciurile oficiale pe terenurile din Complexul Sportiv Municipal.

“Ne dorim ca noul an 2019 să însemne pentru Pandurii Târgu Jiu revenirea acasă, pe propriul stadion – Stadionul Municipal, care a fost refăcut în cei patru ani în care echipa a jucat la Severin sau Motru. Ne dorim ca în 2019 Pandurii Târgu Jiu să aducă numai bucurii tuturor gorjenilor care iubesc acest sport şi să îi facă din nou mândri de echipa lor”, au scris reprezentanții clubului Pandurii, care nu cu mulți ani în urmă juca în Liga Europa și era vicecampioană a României.

Articolul precedentRevin ninsorile în Gorj
Articolul următorAglomerație mare la Rânca