Foto: Pandurii CS

După un început ezitant de an, cu doar un punct strâns în patru meciuri, Pandurii Târgu Jiu a reușit primul succes în a doua parte a sezonului în Liga 2, învingând-o clar pe suferinda Dacia Unirea Brăila, scor 5-2.

Tinerii jucători ai Pandurilor au început în forță partida, ratând mai multe ocazii înainte ca Andrei Blejdea să deschidă scorul, după o frumoasă cursă solitară, în minutul 10.

Brăilenii, care par condamnați la retrogradare, au egalat prin Costin Ciucureanu, care a transformat spectaculos o lovitură liberă de la peste 25 de metri. Scorul n-a rămas egal decât pentru câteva minute, Patrick Popescu readucându-i în avantaj pe gorjeni cu o lovitură de cap precisă, dintr-o centrare a aceluiași excelent Blejdea.

George Tudoran și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în finalul primei părți, oferind o pauză liniștită Pandurilor (3-1).

În partea secundă, oaspeții au strâns din nou scorul, printr-o altă execuție splendidă reușită, de această dată, de Momodou Jallow, în minutul 62. Doar câteva minute mai târziu, Blejdea a executat bine un corner de pe partea stângă, iar Robert Bratu a marcat pentru 4-2 cu capul.

În minutul 70, același Blejdea a obținut o lovitură de pedeapsă, transformată de Tudoran, care a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon.

Evoluția de azi a amintit de forma Pandurilor din prima parte a sezonului și este o iportantă gură de oxigen pentru gorjeni, care urcă pe locul 9 în clasament, și se desprind la șase puncte de zona retrogradării.

Etapa viitoare, peste o săptămână, Pandurii merg la Timișoara, pentru duelul cu Ripensia, cu care sunt la egalitate de puncte, după 26 de etape disputate în acest sezon al ligii secunde.

Pandurii Târgu Jiu – Dacia Unirea Brăila 5-2

Au marcat: Blejdea (10), Popescu (26), Tudoran (43, 72 – penalty), Bratu (66) / Ciucureanu (22), Jallow (62)

Pandurii: Al. Costache – Oiţă, Rob. Gheorghe, Rob. Bratu, Al. Vasilescu – Raiciu, Trancă (Dănescu, 75), Al. Vodă (c) (Kim Du Ho, 78) – Tudoran, P. Popescu (Draca, 62), Blejdea. Antrenor: Adrian Bogoi

Articolul precedentO șoferiță în stare de ebrietate și fiica ei de 14 ani, implicate într-un accident auto în Gorj
Articolul următorTraian Băsescu ajunge marți la Târgu Jiu