Adrian Bogoi, antrenorul Pandurilor din Târgu Jiu. Foto: Pandurii CS

Fără victorie în 2019, echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu are o deplasare dificilă, sâmbătă, la ora 11:00, la Constanța, cu Farul.

Partida din etapa a 25-a a ligii secunde este una importantă pentru ambele formații. Constănțenii sunt pe loc retrogradabil, la trei puncte de ”salvare”, în timp ce Pndurii mai au doar patru puncte avans față de prima echipă de sub linia roșie.

Antrenorul gorjenilor Adrian Bogoi se confruntă în continuare cu probleme de lot. Frații Cotolan, Dodoi, Gheorghe, Ciobanu, Șendroiu și Lică nu vor face deplasarea la Constanța, însă tehnicianul crede că problemele presante ale echipei țin de finanțe.

”Noi suntem în bătălie directă cu noi înşine, dar pregătim meciul ca de fiecare dată, cu lotul de jucători pe care îl avem la dispoziţie. Şi pentru meciul de la Constanţa avem câţiva jucători indisponibili, dar încercăm să luăm cele trei puncte. Ne pregătim pentru acest lucru. Problemele cele mai mari nu sunt la echipă, niciodată nu au fost. Chiar dacă ne-au plecat într-un an de zile 30-40 de jucători, problemele mari sunt la cei care susţin această echipă. Acolo trebuie lucrat urgent”, a declarat Bogoi.

Antrenorul Pandurilor nu vede o echipă favorită în duelul de sâmbătă, însă Petre Grigoraș, omul de pe banca Farului, crede că formația sa are prima șansă.

În tur, la Târgu Jiu, cele două echipe au făcut unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului în Liga 2, Pandurii câștigând cu 5-3.

Articolul precedentApare un nou parc de agrement la Târgu Jiu
Articolul următorAvocatul Poporului cercetează un caz de discriminare din Gorj