Gorjenii au reușit să evite înfrângerea la Timișoara, 1-1 cu ASU Politehnica, în ciuda faptului că au jucat o bună perioadă de timp cu un om mai puțin pe teren.

Pandurii Târgu Jiu a deschis scorul după un sfert de oră, după un contraatac dus perfect de Nsiah, care i-a pasat decisiv golgheterului Pârvulescu. Acesta a ajuns la 10 goluri marcate în acest sezon, fiind pe locul 3 în topul celor mai prolifici atacanți din Liga secundă.

Avantajul de pe tabela a fost anulat de Ignea, zece minute mai târziu. S-a dovedit a fi și ultimul gol al meciului. Bănățenii au forțat victoria în partea secundă, mai ales în ultima jumătate de oră, când Pandurii au jucat cu un om mai puțin pe teren, după eliminarea stupidă a lui Konate.

Remiza de la Timișoara coboară gruparea gorjeană o poziție în clasament, până pe locul 9, cu 25 de puncte adunate în 18 meciuri.

Pentru gorjeni urmează meciuri de foc. Mai întâi, la mijlocul săptămânii viitoare, cu Universitatea Cluj, pe teren propriu, urmând ca de 1 decembrie, tot pe sinteticul de lângă stadionul Municipal, să vină Aerostar Bacău – în prima etapă din retur.

Articolul precedentJumătate din primăriile din Gorj ar putea avea restanțe la salarii
Articolul următorRânca nu va avea luminițe de Crăciun