Criza de formă a formației Pandurii Târgu Jiu se adâncește. Gorjenii au pierdut cu 2-0 pe teren propriu în fața grupării Daco-Getica București și se apropie tot mai mult de zona roșie a clasamentului din Liga 2.

Cu toate că în remiza de la Mioveni, scor 2-2, de săptămâna trecută, ”pandurii” au arătat bine, reușind un joc peste așteptări, astăzi, pe sinteticul din Târgu Jiu, oamenii lui Adrian Bogoi au arătat că sunt încă departe de forma dorită.

Daco-Getica, o rivală a gorjenilor în lupta pentru evitarea retrogradării, a controlat partida și a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Nica. Pandurii a irosit câteva bune ocazii de gol, însă de marcat au marcat tot oaspeții, prin Stănescu, în minutul 78.

Este a doua înfrângere consecutivă a Pandurilor pe teren propriu cu scorul de 2-0 pe teren propriu, după cea suferită în primul meci oficial din 2019, cu Petrolul. În prima parte a sezonului, gorjenii reușiseră să înscrie în fiecare meci jucat la Târgu Jiu.

Echipa ”alb-albastră” este în continuare pe locul 10 în clasament, cu 29 de puncte, la 6 ”lungimi” peste zona retrogradării. Pentru Pandurii urmează o deplasare grea, la Constanța, cu Farul, care se află sub linia roșie, cu 23 de puncte.

Articolul precedentBărbat din Novaci, evacuat din casă, după ce și-a agresat iubita de 19 ani
Articolul următorIncendiu la Târgu Jiu, în cartierul Obreja