Foto: panduriics.ro

Neînvinsă pe teren propriu, echipa gorjeană încearcă să urce și mai mult în clasament printr-o victorie, duminică, de la ora 15:00, în fața constănțenilor de la Farul.

”Sinteticul” de lângă stadionul aproape terminat din Târgu Jiu s-a dovedit a fi o casă bună pentru Pandurii, după un an petrecut în exil, la Motru. Asistența a fost și ea mulțumitoare, peste o mie de bilete vândute la fiecare meci jucat acasă.

Tinerii antrenați de Adrian Bogoi, majoritatea promovați din centrul de copii și juniori, au remizat cu FC Argeș – echipă care atacă promovarea în Liga 1 – și un 2-0 spectaculos cu CS Mioveni, una dintre cele mai experimentate trupe din al doilea eșalon.

E drept, evolulțiile Pandurilor au fost foarte bune și în deplasare în acest sezon: 1-0 la Bacău, cu Aerostar; 1-2 la Ploiești, cu Petrolul, și 2-2 la București, cu Daco-Getica.

Pandurii – Farul. Un bilet costă 10 lei

Înaintea meciului de duminică, la ora 15:00, în direct la Digisport, Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 9 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce adversarii de la Farul Constanța sunt pe 12, cu două victorii și trei înfrângeri.

”Jucăm acasă, ne dorim să avem continuitate în evoluţii şi în rezultate. Întâlnim un adversar care a reuşit o campanie de achiziţii impresionantă. Au foarte mulţi străini în primul 11”, a spus antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, citat de Gorjeanul.

“Sperăm să ne menţinem invincibilitatea cât mai mult pe propriul teren. Normal că fiecare rezultat contează, v-am spus, ne dorim continuitate în evoluţii şi în rezultate”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

Casele de bilete vor fi deschise în ziua meciului, iar intrarea costă 10 lei.

Articolul precedentStadionul din Târgu Jiu, abandonat și de Guvern, și de Primărie
Articolul următorDoi samsari de mașini din Gorj, reținuți de polițiști