Filiala PNL Teleorman rămâne aproape de Ludovic Orban, cel care a dus partidul acolo unde îi este locul, la guvernare, și suntem loiali Partidului Național Liberal, a transmis liderul organizației, Costel Barbu. Acesta a mai precizat că orice neînțelegere se poate rezolva prin dialog și prin comunicare sinceră, în interiorul partidului. 

„Principalul obiectiv al PNL este să asigure, prin majoritatea pe care o are în coaliția de dreapta, o guvernare responsabilă, profesionistă și aplicată pe nevoile reale ale României și economiei naționale. 

Ludovic Orban rămâne Prim Ministrul care, în cea mai neagră și tensionată perioadă din istoria postdecembristă a României, și-a asumat responsabilitatea de a guverna o țară care se confrunta cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populația cât și mediul de afaceri, reușind împreună cu echipa sa performanțe remarcabile, atât în domeniul sănătății cât și economic,” a transmis liderul PNL Teleorman.

Acesta a amintit că lui Ludovic Orban îi revine principalul merit de a fi adus PNL, după o muncă incredibilă, înlăturând obstacol după obstacol, la guvernare, asigurându-i un mandat de 4 ani.

„Este obligația noastră, a tuturor liberalilor, să continuăm, alături de președintele PNL, Ludovic Orban, susținîndu-l cu toată hotărârea, proiectul liberal de reformare și modernizare a României. 

Alături de Ludovic Orban, am simțit intensitatea fiecărei zile în care am mai câștigat o luptă cu boala ce acapara România, în care am ajutat antreprenorii să își salveze afacerile, în care am adus, prin proiectele deblocate, o rază de speranță în viața românilor și le-am redat încrederea în politica liberală.

Dragi colegi, dragi prieteni, 

Filiala PNL Teleorman rămâne aproape de Ludovic Orban, cel care a dus partidul acolo unde îi este locul, la guvernare, și suntem loiali Partidului Național Liberal. 

Orice neînțelegere se poate rezolva prin dialog, prin comunicare sinceră, în interiorul partidului. 

Trăim vremuri grele, în care avem nevoie de unitate și de solidaritate!” și-a încheiat mesajul liderul organizației PNL Teleorman.

Articolul precedentCHECK-IN. WhatsApp schimbă politica de confidențialitate
Articolul următorIa pastila SRS: Nicușor Dan se transformă în Moș Gerilă