Cetățenii din comuna gorjeană Padeș vor munci la asfaltarea drumurilor din localitate, dar și la realizarea rețelei de apă și canalizare.

Autoritățile locale le-au propus firmelor care au câștigat licitațiile pentru aceste lucrări să angajeze oameni din localitate. Până acum au fost depuse zeci de cereri de angajare. Acestea vor fi analizate de Primărie.

”Am avut o discuție cu executanții lucrărilor, în ceea ce privește punerea în aplicare a lucrărilor din comună, am făcut o etapizare a lucrărilor, în care le-am solicitat să recruteze forță de muncă în mare parte de la noi din comună. Am solicitat acest lucru ca să mai dăm de lucru și la cetățenii noștri. Constructorii au fost încântați de ideea aceasta, pentru că nu mai trebuie să asigure transportul muncitorilor. Angajează și calificați, și necalificați. Unul dintre administratorii uneia dintre societăți mi-a spus că tinde să ia din comună 70% din forța de muncă necesară”, a declarat Serafim Antonie, primarul comunei Padeș, citat de ”Pandurul”.

Se caută șoferi, zidari, betoniști. Constructorii au anunțat că printre beneficiile pe care le vor primi va fi și o masă gratuită.

Articolul precedentIncendiu la termocentrala Rovinari
Articolul următorPolițiștii gorjeni i-au ”călcat” pe contrabandiștii de țigări