Ministrul interimar al Finanțelor și Transporturilor, deputatul Dan Vîlceanu, prezent sâmbătă în șantierul de pe centura de ocolire a municipiului Tg-Jiu pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Dan Vîlceanu a fost însoțit de un secretar de stat din Ministerul Transporturilor, directorul general al CNAIR și prefectul județului Gorj.

Lucrările de stabilizare, pe toată lungimea de aproape 20 de km a variantei de ocolire, se vor finaliza până la sfârșitul acestui an, iar drumul de centură va fi gata înainte de finele anului viitor, a declarat cu acest prilej.

”Sunt câteva proiecte de infrastructură, majore, pe care Guvernul PNL le-a readus în stadiul de execuție. Unul dintre acestea este varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Astăzi, împreună cu colegul meu Irinel Scrioșteanu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, Marcel Iacobescu, prefectul județului Gorj, și colegii de la secția CNAIR din Gorj, am efectuat o vizită în teren pentru a mă asigura că ne încadrăm în termen. Au fost recuperate o parte din lucrările întârziate și cred că investiția poate fi realizată înainte de finalul anului viitor. Până la finalul acestui an vor fi gata lucrările de stabilizare pe toată lungimea. I-am dat numărul meu de telefon șefului de proiect și l-am rugat să mă anunțe de fiecare dată când sunt blocaje”- Dan Vîlceanu

 

 

Articolul precedentNoua structură a anului școlar. Prima dată în istoria structurii de semestre când nu există vacanță intersemestrială
Articolul următorBilanț coronavirus: 5.293 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2