O informare meteo de răcire accentuată a fost emisă de meteorologi pentru intervalul 5 martie, ora 14.00 – 6 martie, ora 16.00.

Fenomene vizate sunt răcire accentuată, precipitații mixte, intensificări ale vântului, ninsori viscolite la munte.

În intervalul menționat, vremea se va răci accentuat, la început în nordul și nord-vestul țării, iar sâmbătă (06 martie) și în celelalte regiuni.

 „Vor fi precipitații, vineri (05 martie) în nordul, vestul și centrul țării, iar sâmbătă (6 martie) mai ales în sud. În zonele joase de relief vor fi ploi, ce se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, astfel încât în Maramureș, Moldova și Transilvania vor predomina ninsorile, iar în Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi precipitații mixte”, se arată în informarea meteorologilor.

 La munte vor fi mai ales ninsori și se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze în general de 60-90 km/h, viscolind temporar zăpada.

Intensificări ale vântului se vor înregistra și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45-55 km/h și, trecător, 70 km/h.

Articolul precedentFugarul Marian Zlotea, dezvăluiri EXPLOZIVE din Italia: ”Mi s-a cerut să-i torn pe Băsescu și Blaga ca să scap de dosar”
Articolul următorCoronavirus, cifre ÎN CREŞTERE: 4.342 cazuri noi şi 101 decese | RAPORT pe judeţe