Adrian Bogoi, antrenorul Pandurilor din Târgu Jiu. Foto: Pandurii CS

Fără victorie în 2019, divizionara secundă de fotbal Pandurii Târgu Jiu joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu suferinda Dacia Unirea Brăila.

Gorjenii vin după un eșec sec, 0-2 cu Farul, la Constanța, care i-a apropiat și mai mult de zona retrogradării, de care îi mai despart doar 3 puncte.

De cealaltă parte, brăilenii au părăsit ultimul loc din clasament, în urma victoriei de etapa trecută, 1-0 cu CS Balotești, o altă ”suferindă” din Liga 2. Dacia Unirea a strâns doar 15 puncte în cele 25 de runde disputate până acum, iar șansele echipei de a se menține în divizia secundă sunt foarte subțiri.

În tur, la Brăila, Pandurii a câștigat cu un categoric 4-0, însă echipa din Târgu Jiu a pierdut mulți jucători din echipa care se impunea pe malul Dunării.

”Noi trebuie să ne vedem doar de jocul nostru pentru că ştim greşelile pe care le-am făcut. La Constanţa, am luat gol din două faze fixe, două faze banale pe care puteam să le evităm. Cred că de când a început campionatul, 80 la sută dintre goluri le-am luat din faze fixe”, a avertizat antrenorul Adrian Bogoi.

Obiectivul tehnicianului pentru cele 13 etape rămase de disputat este obținerea a 13 puncte, care, potrivit calculelor sale, ar fi suficiente pentru evitarea retrogradării.

Partida cu Dacia Unirea Brăila pare să fie ocazia perfectă pentru prima victorie a Pandurilor în acest an.

Articolul precedentUn șofer beat și fără permis a provocat un accident la Târgu Jiu
Articolul următorBurse dublate pentru studenții Universității din Târgu Jiu