Primarul Marcel Romanescu a dezvăluit că a discutat cu reprezentanții celui mai mare lanț de restaurante fast-food din lume, McDonald’s, iar aceștia își doresc să intre și pe piața din Târgu Jiu.

”Am avut în urmă cu câteva luni de zile o discuție cu cei de la McDonald’s. Nu am putut să stabilim un termen, pentru că dânșii ar fi vrut să deschidă unitatea în anul 2018, dar le-am spus că nu știu când se finalizează investiția de la stadion. Când se va încheia investiția urmează ca anumite spații să fie scoase la licitație”, a declarat, pentru igj.ro, edilul din Târgu Jiu.

Stadionul Municipal din Târgu Jiu ar fi trebuit inaugurat de doi ani, însă încă mai sunt lucruri de făcut, printre care racordarea la canalizare, plus unele lucrări de construcție la spațiile din vecinătatea arenei de 12.000 de locuri.

McDonald’s Târgu Jiu, la stadion

Guvernul a alocat, de curând, ultimii bani necesari finalizării lucrărilor, iar stadionul ar urma să fie gata în primăvara viitoare.

Până acum, arena a costat 22 de milioane de euro, însă costurile finale vor depăși 25 de milioane de euro.

McDonald’s ar putea închiria unul din spațiile comerciale care se află în incinta arenei de 4 stele din Târgu Jiu. Ar fi primul restaurant de acest tip din județul Gorj.

Articolul precedentAgricultorii gorjeni au reușit producții-record la fructe și porumb
Articolul următorCe beneficii vor avea gorjenii care se stabilesc în zona de munte