Foto: Pandurii CS

Dacă nu plătește, până la sfârșitul lunii mai, datoriile pe care le are către doi foști jucători, formația Pandurii Târgu Jiu va fi penalizată cu 9 puncte, ceea ce ar însemna retrogradarea în Liga 3.

Bucuria victoriei de săptămâna trecută de pe terenul principalei rivale la evitarea retrogradării, Energeticianul, a fost de scurtă durată pentru iubitorii fotbalului din Târgu Jiu.

FIFA a solicitat depunctarea grupării gorjene pentru datoriile pe care le are față de doi fotbaliști: fundașul bosniac Gordan Bunoza și portarul sârb Nikola Vasiljevici, care au evoluat la Pandurii în 2015, respectiv 2016.

Cei doi fotbaliști au depus memorii și au de primit, în total, aproape 80.000 de euro, o sumă mare pentru Pandurii – formație aflată în insolvență.

”Vorbim de doi jucători, Bunoza şi Vasilijevic, în urma cumulării unor datorii către aceşti jucători, FIFA ne-a solicitat depunctarea clubului Pandurii cu 9 puncte. Decizia Comitetului Executiv a fost să punem în aplicare această decizie începând cu 30 mai, astfel încât clubul Pandurii primeşte termen de graţie din partea Comitetului Executiv ca, până pe 30 mai, să poată să ne aducă informaţii noi dacă s-au plătit aceste datorii către jucători sau nu”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Dacă nu va achita datoriile, formația Pandurii Târgu Jiu va fi depunctată și va retrograda în Liga 3.

Articolul precedentUn liceu din Gorj oferă gratuit o masă caldă elevilor
Articolul următor207 milioane de lei pentru finalizarea centurii la Târgu Jiu