După mai bine de patru ani de pribegie, timp în care a jucat la Severin, la Motru sau pe terenul sintetic din baza sportivă de la Târgu Jiu, Pandurii a revenit acasă.

Cu toate că evenimentul a fost unul festiv, partida din etapa a 14-a din Liga 2, dintre Pandurii și Universitatea Cluj, a fost foarte încrâncenată. În tribune au fost peste 7.000 de spectatori.

Debutul lui Tiberiu Bălan pe banca tehnică a gorjenilor a adus un nou eșec pentru Pandurii, echipă care are șanse tot mai mici de a evita retrogradarea în al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc la finalul acestui sezon.

Singurul gol al meciului a fost marcat Nicolae Pârvulescu, fostul atacant al Pandurilor marcând după o frumoasă acțiune personală în minutul 17.

Formația din Târgu Jiu a încercat cu disperare să revină în meci, însă nu a reușit să marcheze.

Astfel, după 14 meciuri jucate în acest sezon al Ligii 2, Pandurii rămâne pe locul 18 din 20 în clasament, cu doar 7 puncte și un sigur succes.

Următorul meci al gorjenilor e la Mioveni, liderul clasamentului, în 2 noiembrie. Urmează apoi o nouă deplasare, la Constanța, cu Farul, în 9 noiembrie, iar apoi un nou meci pe teren propiu, cu Daco-Getica, în 13 noiembrie.

Articolul precedentBătrân din Târgu Jiu, găsit decedat lângă fiul său care era ”mort de beat”
Articolul următorCod galben de ceață în Oltenia